Pravila foruma

Go down

Pravila foruma

Post  Admin on Thu Jan 08, 2009 8:42 am

Niko ne voli pravila i mi ne volimo da članove primoravamo na njih, ali da bi bili sigurni da će ovaj forum biti i ostati zanimljiv pročitajte nekoliko jednostavnih pravila koja očekujemo da poštujete!


OBAVEŠTENJE ČLANOVIMA:

Administratori i Moderatori kontrloišu sobe onako kako ih vidite i njihove odluke su konačne i neopozive.
Oni će editovati i/ili izbrisati postove i/ili njihove delove da bi bili u skladu sa pravilima foruma. Kako Moderatori razumeju pravila foruma je samo na njima i sve zavisi od slučaja do slučaja. Njihova odluka je konačna. Ako mislite da je njihova odluka pogrešna, stavite sebi do znanja da oni ovo posmatraju kao treća strana i da svoje odluke sprovode na činjenicama, a ne emocijama. Protestvovanje protiv tih odluka neće doneti promenu. To vam može samo "doneti" upozorenje (warn).
Spamovanje Administratora i Moderatora sa protestvovanjem u vezi postova koji edituju/pomeraju/brišu i zaključavaju može samo rezultirati upozorenjem (warnom).
Novi članovi su dužni da se predstave u sobi "Novi članovi" najkasnije u roku od 3 dana od njihovog prvog prijavljivanja na Forum, ili će biti obrisani sa spiska članova bez prethodnog upozorenja.
Savetujemo novim članovima da pre nego što počnu da šalju postove pretraže Forum samo zato što je neko već možda ranije odgovorio na ono što oni žele da pitaju. Time izbegavamo "dupliranje" tema i zaključavanje/brisanje ponovljenih.
Da bi ste se registrovali na Forum, potrebno je da imate e-mail adresu kod nekog provajdera zato sto besplatne e-mail adrese (Hotmail/MSN, Yahoo, Gmail i slicni) ne mogu biti autorizovane!


KAKO IZBEĆI UPOZORENJA (WARNove):

Jednostavno! Vodite računa o sebi samima. Ako ste upozoreni jednom za povredu pravila, naučite nešto. Ako opet povredite pravila bićete još jednom upozoreni. Ako i dalje nastavite sa istim ponašanjem, to će dovesti do privremenog "udaljavanja" člana koji krši pravila (bann). Dok poštujete pravila biće sve u redu.


NEMOJTE:

- da se svađate i prepirete sa Moderatorima/Administratorima,
- spamovati (slati vecu količinu beskorisnih postova) forum,
- da se svađate sa ostalim članovima foruma,
- "pljuvati" po članovima foruma i njihovim postovima,
- koristiti pogrdne, proste i one reči koje bi mogle nekog da uvrede.
- reklamirati druge sajtove konstantno i
- razgovarati o politici, veri, rasizmu i ostalim stvarima koje bi mogle izazvati svakakve rasprave. Ovo je forum o tuningu...

Administratori zadržavaju pravo da vas momentalno bannuju ukoliko teže prekršite pravila!


JEZIK:

Zvanični jezik ovog Foruma je Srpski, ali naravno da možete koristiti i ostale jezike koji su slični (Hrvatski, BHS, Makednosnki),a pismo latinica. Ovo ne važi za sobu "Foreign Office" u kojoj je jedini jezik koji se može i sme koristiti Engleski.


VAŠ MAILBOX ZA PRIVATNE PORUKE:

Molimo da održavate vaš mailbox, što bi (otprilike) značilo da pročitane "nevažne" poruke obrišete opcijom "obriši poruku", kako ne bi zauzimale dragoceni prostor i gušile server provajdera.

Admin
Admin

Posts : 8
Join date : 2009-01-08

View user profile http://nosound.iftopic.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum